Fabrica de Emoții Craiova | Schimbă locația
Neuroptimal

Despre Neuroptimal

Neuroptimal reprezintă un sistem sofisticat de biofeedback și neurofeedback, creat cu scopul de a susține sănătatea mentală și starea generală de bine. El a fost dezvoltat de către Zengar, o companie care utilizează tehnologia neurofeedback pentru a antrena și îmbunătăți funcționarea creierului.

Concret, cum funcționează Neuroptimal?

Neuroptimal se bazează pe premisa că creierul are capacitatea de a se regla și poate să optimizeze propriile funcții. Acest sistem monitorizează activitatea electrică a creierului în timp real, folosind electrozi plasați pe scalp. Prin intermediul unor algoritmi sofisticați, Neuroptimal oferă feedback imediat și neorientat, contribuind la ajustarea modelelor de funcționare ale creierului.

Sesiunile cu Neuroptimal includ ascultarea unei muzici relaxante și plăcute, în timpul cărora sistemul furnizează feedback subtil prin intermediul unor întreruperi sau distorsiuni inopinate în sunet. Aceste „întreruperi” sunt detectate de creier și îi servesc drept semnale pentru a atrage atenția asupra anumitor modele nedorite. Treptat, creierul învață să-și ajusteze activitatea și să evite astfel de modele nedorite.

Practic, Neuroptimal optimizează funcționarea creierului, contribuind la reducerea stresului și anxietății, îmbunătățirea concentrării, clarității mentale, calității somnului și performanței cognitive. Deoarece este o abordare neorientată, acest sistem se adaptează individual la fiecare utilizator și la nevoile sale specifice.

Este important de menționat că Neuroptimal poate fi folosit atât de către profesioniști din domeniul sănătății mintale, cât și de către persoanele care doresc să-și îngrijească propria sănătate mentală și starea de bine. Cu toate acestea, întotdeauna se recomandă consultarea unui specialist înainte de a începe terapia cu Neuroptimal.

Play Video

Care sunt avantajele folosirii sistemului Neuroptimal?

Aparatul Neuroptimal este un sistem de antrenament al creierului, care utilizează tehnologia de neurofeedback dinamic. Acesta monitorizează activitatea creierului în timp real și furnizează feedback sub formă de semnale audiovizuale, ajutându-vă să vă reglați propriul model de funcționare a creierului. Există mai multe beneficii asociate utilizării aparatului Neuroptimal, inclusiv: 
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta telefonic  (0739) 111 888 sau prin mesaj pe contul nostru de facebook.

Galerie

Începe călătoria în lumea emoțiilor

Cunoașterea și Înfruntarea emoțiilor poate fi primul pas către o viață mai fericită și mai echilibrată. Echipa Fabrica de Emoții este aici pentru tine. Contactează-ne folosind oricare din metodele afișate mai jos.